Nyheder

Mates Of State i gang med femte album

Den amerikanske duo Mates Of State har skrevet otte sange til deres næste album.

Albummet bliver bandets femte og følger op på 2006-albummet Bring It Back. I producerstolen sidder de tre indieherrer Chris Walla (fra Death Cab For Cutie), Spoons Jim Eno og Peter Katis, der har produceret for Interpol og the National.

For folk, der har oplevet duoen live, vil de måske komme lidt som et chok, at Kori Gardner ikke vil benytte sit elskede orgel til at skrive albummets sange med, men i stedet har kastet sig over klaver, synths og et Hammondorgel.

Til en række koncerter, som bandet spiller her i efteråret udvider duoen endda med en cellist og bassist, hvilket tyder på, at det kommende album vil have en fyldigere lyd, end hvad Mates Of States ellers er kendt for.

Læs Undertoners interview med Mates Of State

Leave a Reply