Nyheder

Xiu Xiu har ny plade parat

2007 er et noget uvant år for Jamie Stewart og hans band Xiu Xiu. For første gang siden 2002, hvor debuten Knife Play udkom, er der nemlig ikke kommet noget album fra bandet, og det sker heller ikke løbet af de næste to måneder.

Til gengæld skal vi ikke ret langt ind i det kommende år, før Stewart og co. på ny er pladeaktuelle. Women as Lovers, der bliver Xiu Xius sjette regulære fuldlængdeudgivelse, udkommer nemlig 29. januar.

Indtil videre er det ikke til at skaffe særligt indgående informationer om albummet, men Stewart har dog sagt, at det bliver den hidtil lettest tilgængelige Xiu Xiu-udgivelse. Tracklisten gør os ikke meget klogere på, hvad dét så betyder:

1. I Do What I Want When I Want
2. In Lust You Can Hear the Axe Fall
3. F.T.W.
4. No Friend Oh!
5. Guantanamo Canto
6. Under Pressure
7. Black Keyboard
8. Master of the Bump (Kurt Stumbaugh, I Can Feel the Soil Falling Over My Head)
9. You Are Pregnant, You Are Dead
10. The Leash
11. Child at Arms
12. Puff and Bunny
13. White Nerd
14. Gayle Lynn

Leave a Reply