Nyheder

Malcolm Middleton vil kuppe julens hitsliste

Den engelske musiker Malcolm Middleton satser på, at hans nye single kan snuppe førstepladsen i julen på den engelske hitliste

Hans nye nummer med den lident optimistiske titel “We’re All Going To Die” udgives d. 17. december som digitalt download på selskabet Full Time Hobby. Singlen indeholder to remix af The LK og Sportsday Megaphone.

Selvom singlen har mørk titel, så mener Malcolm Middleton, den kan få folk til at tænke mere over livet: “Although at first seemingly negative, the song is intended to make people think about being alive and making the most of our time here, which to me are your generic ‘Xmas’ themes.”

Og han fortsætter med at give alle juleopsamlingerne en opsang: “People don’t want to be lied to by Cliff Richards any more. It’s maybe time they were told what’s really waiting for them inside their Christmas stockings.”

Om han får ret, vil tiden vise. Men Undertoner håber på, at Best of Céline Dion’s Christmas og Christmas With Cliff sælger maks. ti eksemplarer på verdensplan.

Leave a Reply