Nyheder

Wainwright fortolker Judy Garland på dvd

Rufus Wainwrights sang-for-sang fortolkning af Judy Garlands koncert i Carnegie Hall i 1961 kommer nu på cd og dvd.

D. 4. december udgiver Geffen Records dobbelt-disken med den frække titel Rufus Does Judy at Carnegie Hall, som indeholder Rufus Wainwrights koncert fra 14. juni 2006. Samme dag udkommer dvd’en Rufus! Rufus! Rufus! Does Judy! Judy! Judy! Live at the London Palladium.

Begge udgivelser indeholder hans genopførelse af Judy Garlands famøse koncert – komplet med alle 27 numre og ledsaget af et 36 mand stort orkester. Dvd’en indeholder desuden numrene “Hello Bluebird” med Judy Garlands datter på vokal og numrene “Someone to Watch Over Me” og “Everytime We Say Goodbye”, hvor Rufus Wainwright får hjælp af sin mor Kate.

Rufus Wainwright turnerer i Europa dette efterår og rammer Århus d. 5. december.

Leave a Reply