Nyheder

A Silver Mt. Zion er tilbage med lange numre med lange titler

Post-rockerne fra Canada er klar med blues til månen

Man kommer ikke rigtigt uden om det. Hvis man spiller postrock, så skal man have et navn, der er så langt, at man kun kan overskue det i forkortet form, der mest af alt ligner forvrænget sms-lingo. Det lever Thee Silver Mt. Zion Memorial Orchestra & Tra-La-La Band i sandhed op til. Tidligere gik de under navnet A Silver Mt. Zion, men det manglede den uoverskuelighed som canadierne siden hen har erhvervet med forlængelsen.

Nu handler musik heldigvis ikke ligeså meget om navnelængde, som denne nyhed ellers gør det til. Musik handler nemlig mest af alt om musiknumre, og dem har TSMZMO&TB netop færdiggjort en håndfuld af. De udkommer d. 25. marts i form af albummet 13 Blues for Thirteen Moons. Det er postrockernes første fuldlængdeplade siden 2005-udgivelsen Horses in the Sky. Ifølge Pitchfork så består de første 12 numre på 13 Blues for Thirteen Moons af små dronede mellemspil, og albummet begynder passende nok først med sang nr. 13.

Undertoner har tidligere anmeldt This Is Our Punk-Rock, Thee Rusted, hvor Thee Silver Mt. Zion Memorial Orchestra & Tra-La-La Band havde tilføjet With Choir til deres navn, og dermed blev til TSMZMO&TBWC. Albummet var en smule ujævnt, men bandet blev alligevel rost for at forsøge at gå sine egne veje. Hvilke veje de går på det nye album må tiden vise.

Allerede nu viser vi dog tracklisten:

1. Untitled
2. Untitled
3. Untitled
4. Untitled
5. Untitled
6. Untitled
7. Untitled
8. Untitled
9. Untitled
10 Untitled
11. Untitled
12. Untitled
13. 1,000,000 Died to Make This Sound
14. 13 Blues For Thirteen Moons
15. Black Waters Blowed/Engine Broke Blues
16. BlindBlindBlind

Leave a Reply