Nyheder

Unmack og Nørlund på fælles turné

Jens Unmack og Nikolaj Nørlund kommer Danmark rundt i det nye år

Det er to både travle og prominente herrer inden for dansk musik, der nu snart tager på turné sammen for første gang. Efter sin karriere i Love Shop solodebuterede Jens Unmack i 2005 med Vejen hjem fra rock’n’roll. Albummet blev udgivet på Nikolaj Nørlunds pladeselskab Auditorium og også produceret af selv samme Nørlund. Her startede samarbejdet mellem de to dygtige sangskrivere, og det fortsatte på Unmacks seneste album Aftenland Express.

Nørlund har de seneste år produceret for en lang række af danske kunstnere, men det seneste vi har hørt mandens egen hånd er Resumé, der udkom i november måned. Albummet er et opsamlingsalbum med Nørlunds danske sange.

Med hele 14 koncerter kommer Unmack og Nørlund grundingt igennem landet, og turnéen starter d. 31. januar i Sønderborg. Koncerterne kommer til at bestå af tre sæt, hvor det første er Nørlund solo, det andet Unmack med keyboardmand Mikkel Damgaard og til sidst et kortere sæt med alle tre musikere.

Oplev Unmack og Nørlund her:

31. januar: Sønderborghus, Sønderborg
1. februar: Gate 7, Thisted
2. februar: Paletten, Viborg
7. februar: Portalen, Greve
8. februar: Gjethuset, Frederiksværk
9. februar: Bygningen, Køge
10. februar: Jazzhouse, København
11. februar: Jazzhouse, København
12. februar: Musikcaféen, Århus
13. februar: Musikcaféen, Århus
14. februar: Café Von Hatten, Randers
15. februar: Nygadehuset, Aabenraa
16. februar: Skive Teater, Skive
17. februar: Jazzhus Dexter, Odense

Leave a Reply