Nyheder

James Blackshaw får bagkataloget genudgivet

Den engelske guitar-ekvilibrists tidlige værker bliver endelig tilgængelige igen.

James Blackshaw udgav sidste år den fremragende The Cloud of Unknowing, der fik forsinkede, men fortjente roser her fra redaktionen. Er du dog en af dem, som stadigvæk ikke føler, at din kvote af 12-strenget instrumental-folk er blevet opfyldt, så er der gode ting i vente. Blackshaws pladeselskab, Tompkins Square Records, genudsender nemlig fire af englænderens tidlige bedrifter. Det skriver Pitchfork.

Det drejer sig om debuten Celeste, den efterfølgende Lost Prayers and Motionless Dances, der begge er fra 2004 samt Sunshrine og White Goddess, som udkom året efter. Det er dog kun de tre førstnævnte albums, der udkommer i cd-form. Således bliver White Goddess kun tilgængelig på vinyl, hvor den kommer til at være del af en dobbelt-LP sammen med Lost Prayers and Motionless Dances. De to resterende plader bliver også udsendt som en dobbeltudgivelse på vinyl. Alle udgivelserne er sat til at udkomme d. 25. marts.

Leave a Reply