Nyheder

Jomi Massage udgiver album i ny version

From Where No One Belongs, I Will Sing”¦ genudgives til februar – også i en ny udgave.

Foto: Miriam Dalsgaard

Signe Høirup Wille-Jørgensen alias Jomi Massage genudgiver sit 2005-album From Where No One Belongs, I Will Sing”¦. Sammen med udgivelsen vil albummet også udkomme i en ny version.

Den nye 2007-version kommer til at indeholde de samme sange, men i nye arrangementer af Eblis Alvarez. Albummet bliver genindspillet med netop Eblis Alvarez samt Tanja Zapolski, Stefan Baur og Paulo C. Villegas O. på hhv. “live electronics”, synthesizer, saxofon og trommer.

Det fortæller Morningside Records, hvor Jomi Massage er i stald, og de sætter også en udgivelsesdato på: 18. februar udkommer hele herligheden som en limited edition lp med tre plader samt som download-udgivelse.

Leave a Reply