Nyheder

Nyt Witch-album ude til marts

I slutningen af 2005 og starten af 2006 snakkede rigtig mange folk rigtig meget om amerikanske Witch. Det er et godt spørgsmål, om alle de mange folk reelt forventede, at debutalbummet fra Witch ville være fantastisk. Sikkert og vist er det, at interessen især skyldtes trommeslageren – en mand ved navn J Mascis.

Dinosaur Jr.-frontmanden trak masser af opmærksomhed til bandet – en opmærksomhed, som det første album ikke helt kunne leve op til. Bl.a. fordi Mascis ikke er verdens bedste trommeslager – og end ikke er i top-200.

Nu har bandet imidlertid haft et par år til at tilpasse sig hinanden, og det får vi at høre 18. marts, hvor album nr. to, Paralyzed, udkommer. Ifølge bandets sangskriver Kyle Thomas har Witch, der siden debutpladen har sagt farvel til guitaristen Asa Irons, denne gang arbejdet på at skabe sange, der passer bedre til Mascis’ spillestil.

På bandets MySpace-side fortæller Thomas, at sangene på Paralyzed derfor er hurtigere og mere punk-inspirerede – men uden at slippe taget i den 70’er-heavy-tradition, som debutalbummet refererede så heftigt til.

Leave a Reply