Nyheder

Snöleoparden albumdebuterer til marts

Århusianske Jonas Stampe alias Snöleoparden har gennem de seneste år leveret nogle af de mere særprægede livekoncerter på dansk grund – bl.a. i Turbinehallerne for halvandet år siden. Koncerter, der har bestået af en højst egenartet blanding af orientalsk musik, rendyrket støj, arabisk-klingende eksperimenter, ekvilibristisk xylofonspil og den obligatoriske Sebastian-hyldest, en fortolkning af “Hodja fra Pjort”.

Sidstnævnte er en af ingredienserne på Snöleopardens selvbetitlede debutalbum, hvor en flok meget entusiastiske børn skråler med på 80’er-børnehittet. Albummet udkommer 3. marts på Rump Recordings og dermed bliver selskabets første udgivelse, der ikke kan placeres i electronica-kategorien. I stedet stritter det i lige så mange retninger som koncerterne.

Der ligger smagsprøver på Myspace, og tracklisten ser således ud:

1. Nr. 1
2. Hodja fra Pjort
3. Xylofon
4. Water Puppet Theatre
5. Snabel E
6. Den Evige
7. Lillecykel
8. Dreng
9. Trance
10. UFO
11. Grieg

Leave a Reply