Nyheder

Endnu et soloalbum fra canadisk kollektiv

Sidste år præsenterede Broken Social Scene medlemmet Kevin Drews soloalbum. Nu er det blevet Brendan Cannings tur.

Album med “BSS presents”-påklistret ser nu ud til at blive en serie for medlemmer af det canadiske musikkollektiv Broken Social Scene. Sidste års udgivelse fra Kevin Drew var første album i serien, og nu kommer der så et album med titlen Broken Social Scene Presents: Brendan Canning med udgivelse op til sommerferien.

Og så ved vi faktisk ikke meget mere – detaljer om albummet er svære at finde, så hverken titel (hvis albummet ellers får en sådan) eller trackliste kender vi. Men hvis man er ‘down under’ eller et godt stykke østpå den næste måneds tid, så kan Broken Social Scene fanges her live – og måske fremfører bandet også nogle af Cannings solonumre, som bandet gjorde, da det spillede som Broken Social Scene Presents: Kevin Drew d. 5. december sidste år – en koncert som kan høres hos B(oot)log

Ellers kan Brendan Cannings fremførelse af nummeret “Hit A Wall” nydes i fuldfed YouTube-kvalitet her.

Leave a Reply