Nyheder

Kvindelige musikere hjælper mænd med at tage stilling

D. 1. marts starter kampagnen ‘Tag stilling, mand’, der er en kampagne mod prostitution. Tre kvindelige musikere støtter op.

Kampagnen ‘Tag stilling, mand’ består af en hjemmeside, hvor kendte og ukendte danskere med billede fortæller, hvorfor de er imod prostitution. Indtil videre har bl.a. Simon Kvamm og Manu Sareen taget stilling.

På Kvindernes Internationale Kampdag, d. 8. marts, arrangerer folkene bag kampagnen et halvdagsseminar på Christianshavns Beboerhus fra 16-01. Udover debat og dokumentarfilm om prostitution vil der være musik, dj’s og vj’s.

De tre kvindelige musikere Nanna Larsen, Maria Køhnke og Jomi Massage støtter arrangementet med deres musik. Sidstnævnte er på det foreløbige program annonceret som Jomi Massage med venner, og på sin hjemmeside skriver hun, at bl.a. Luke Sutherland vil spille med denne aften.

Links:
Nanna Larsen
Maria Køhnke
Jomi Massage

Leave a Reply