Nyheder

Merz inspireret af flyttefirma på nyt album

Merz – med det borgerlige navn Conrad Lambert – er klar med sit tredje album.

Albummet har fået titlen Moi Et Mon Camion – en titel der minder mistænkeligt meget om L:Ron:Haralds ti år gamle klassiker “Mæ å Min Kadett”.

Men Lambert har nok næppe forstået meget af det sønderjyske hit. Hans album skulle derimod være opkaldt efter et engelsk flyttefirma, som Lambert og hans kone har benyttet indtil flere gange. Lyden af denne lastbil er da også med på albummet, som er blevet skrevet i Bristol, Plymouth og Bath – Lamberts tre seneste hjembyer.

På albummet får Lambert hjælp af den mystiske, lokale sanger ‘Blue Man of Bath’, men også bassist Charlie Jones (spiller sammen med Robert Plant & Jimmy Page), Goldfrapp og Clive Deamer, der trommer for Portishead, hjælper til. The Earlies bidrager desuden med vokal på nummeret “call me”.

Albummet udkommer d. 17. marts på Gronland Records.

Trackliste
1. moi et mon camion
2. call me
3. shun
4. malcolm
5. silver moon ladders
6. presume too much
7. lucky man
8. cover me
9. no bells left to chime
10. the first and last waltz

Læs også Undertoners anmeldelse af:
Merz: Loveheart

Leave a Reply