Nyheder

Slut med Godspeed You! Black Emperor

Det er tæt på at være fem år siden, det efterhånden legendariske Montreal-band Godspeed You! Black Emperor sidst gjorde opmærksom på sig selv. Det skyldtes, at de under en USA-turné blev arresteret pga. terror-mistanke.

Der er næppe den store tvivl om, at det canadiske kollektiv ikke nærer varme følelser for deres naboland mod syd, men politiet var ikke i stand til at finde nogen beviser for postrockernes påståede terror-intentioner. Siden da har det været svært at finde nogen beviser for, at Godspeed You! Black Emperor skulle have intentioner om at indspille og udgive ny musik.

I et interview med engelske Drowned in Sound går et af medlemmerne, Efrim Menuck, længere i retning af at dødsdømme GY!BE, end bandet hidtil er gået.
Han påpeger, at han for tiden ikke har lyst til at lave mere med Godspeed og understreger derefter, at bands efter hans mening ikke holder til at være sat på pause ret lang tid.

Menuck siger det altså ikke direkte, men i vores ører lyder det som en endelig dom: goodbye Godspeed.

Leave a Reply