Nyheder

Larsen & Furious Jane er helt i zen

“Et både spændende, varieret og tidløst album, der syder af opfindsomhed og bobler af bittersød kærlighed.” Næ, det var ikke så få roser, Undertoners anmelder havde med til Larsen & Furious Janes 2005-album, Tourist With a Typewriter. Om to måneder skal vi måske til gartneren igen.

I hvert fald kan Morningside Records fortælle, at Larsen & Furious Janes tredje regulære album Zen Sucker udkommer d. 19. maj. Bandet har selv produceret albummet, og også i denne omgang har der været gæster i studiet. Den allestedsnærværende Under Byen-violinist og labelkollega Nils Grøndahl er med, ligesom Morningside-familien også har leveret Bastian Kallesøe fra Shout Wellington Air Force, der står for nogle gæstevokaler; måske en tak for det arbejde, et par af Larsen & Furious Jane-medlemmerne lagde i at producere Shout Wellington Air Force-ep’en Carry Yourself, der udkom tidligere i år.

Vi kan ikke tilbyde nogen sniglyt, men her er i al fald en trackliste:

1. Selling Yourself by the Ounce
2. A Deathbed Conversion
3. Fine
4. Dancing Bear
5. Widowers
6. A Car That Comes With the Job
7. Vietnamese Pool Boy
8. Pangea
9. The People Person Is a Zen Sucker
10. Snakes in the Grass
11. Biased & Corrupted
12. Local Nobility
13. Forbidden Fruit

Leave a Reply