Nyheder

Mates of State flytter rundt på album nr. 5

Den amerikanske indiepopduo Mates of State har ikke ligget på den lade side i det 21. århundrede. Fra 2002 og frem er det blevet til fire fuldlængdeplader, og d. 20. maj udsender kæresteparret så det femte.

Det har fået titlen Re-Arrange Us, hvilket Kori Gardner og Jason Hammel fejrer ved at give pladekøberne mulighed for at, nå-ja, omarrangere pladens cover. Det kommer til at bestå af flere forskellige lag, som kan anbringes i otte forskellige konstellationer.

Inde bag ved den kunstfærdige indpakning er der denne gang visse forandringer, varsler Mates of States pladeselskab Barsuk. Det tidligere så dominerende orgel er blevet nedtonet kraftigt til fordel for såvel rene klavertoner som synthesizere, og så er sangskrivningen stærkere end nogensinde. Hedder det sig altså i det første pressemateriale.

Hvorvidt der er hold i udmeldingen, må vi vente lidt endnu med at vurdere. Indtil videre har duoen nemlig ikke givet det såkaldte internet lov til at viderebringe nogen som helst form for forsmag på det nye materiale.

Tracklisten ser ud som følger:
1. Get Better
2. Now
3. My Only Offer
4. The Re-Arranger
5. Jigsaw
6. Blue and Gold Print
7. Help Help
8. You Are Free
9. Great Dane
10. Lullaby Haze

Leave a Reply