Nyheder

Minialbum fra Four Tet på trapperne

Det er hele tre år siden, engelske Kieran Hebden udgav sit seneste soloalbum under navnet Four Tet, Everything Ecstatic. Ud over diverse remixes samt en remix-opsamlingsplade har Four Tet-forklædningen ligget i dvale lige siden, og det ligner bestemt ikke Hebden.

Bevares, han har haft travlt. Sidste år udgav han og vennerne Adem Ilhan og Sam Jeffers albummet The Sun, det første album fra deres fælles projekt Fridge siden 2001. Og senere på året var han producer for Sunburned Hand of the Man på deres album Fire Escape.

Men tre års Four Tet-pause er altså heldigvis, hvad vi må nøjes med. For d. 21. april udgiver Hebden minialbummet Ringer med fire nye numre. Indtil videre holder han og Domino Records på musikken, så der er ingen smagsprøver at forholde sig til.

Til gengæld kan vi fortælle, at Hebden i løbet af den forgangne vinter har indspillet sit fjerde samarbejdsalbum med den amerikanske freejazztrommeslager Steve Reid. Det har endnu ingen titel, men skal efter planen udkomme inden årets udgang.

Leave a Reply