Nyheder

Mogwai deluxe-genudgiver Young Team

Det er meget muligt, at Mogwai selv mener, at deres debutalbum Young Team er lyden af en flok tåber, men det afholder ikke kvintetten fra at genudgive debuten i en remastered og udvidet version.

Chemikal Underground, der står for genudgivelsen, har endnu ikke løftet sløret for, hvilken dato luksus-versionen af Young Team udkommer. For nogle måneder siden gættede selskabet dog forsigtigt på april, så mon ikke pladen er ude inden sommerferien?

Ifølge Mogwai-fansiden Bright Light har Chemikal Underground til gengæld lovet, at genudgivelsen ikke kun bliver tilgængelig som en dobbelt-cd, men også – i et begrænset oplag – som en ikke mindre end firedobbelt lp. Og der skal da også en hel del riller til at rumme både de oprindelige 10 numre og hele denne parade af ekstranumre:

1. Untitled (uudgivet track fra Young Team-indspilningerne)
2. I Don’t Know What to Say (fra Young Team-indspilningerne – kan høres her)
3. I Can’t Remember (tidligere udgivet på dobbelt-7″-opsamlingen Glasgow)
4. Honey (fra A Tribute to Spacemen 3)
5. Katrien (liveoptagelse fra Lounge Ax, Chicago, 1997)
6. R U Still in 2 It (liveoptagelse fra The Mary Anne Hobbs Show, BBC Radio 1, 1997)
7. Like Herod (liveoptagelse fra T in the Park, 1997)
8. Summer (Priority) (liveoptagelse fra WNYU, New York, 1997)
9. Mogwai Fear Satan (liveoptagelse fra The John Peel Show, BBC Radio 1, 2000)

Der er i øvrigt endnu ikke nogen meldinger om, hvornår det nye Mogwai-album, vi ellers i august lod os forlede til at forvente færdigt i starten af dette år, udkommer. For nogle uger siden kunne bandet dog på deres hjemmeside meddele, at de formodede, at de var færdige med at mixe pladen i april.

Leave a Reply