Nyheder

Nyt Stereolab-album til august

Der er gået hele fire år, siden engelsk-franske Stereolab udsendte deres seneste fuldlængdealbum, Margerine Eclipse. Sangerinden Laetitia Sadier har, som vi tidligere har kunnet rapportere, i mellemtiden zoomet ind på sit sideprojekt Monade, mens hovedsangskriveren Tim Gane har skrevet musik til den franske film La vie de l’artiste sammen med The High Llamas-drivkraften Sean O’Hagan.

D. 18. august udsender septetten studiealbum nr. ni, der har fået titlen Chemical Chords, og her går samarbejdet mellem Gane og O’Hagan igen. I hvert fald har O’Hagan, der tidligere har været med i bandet, leveret blæser- og strygerarrangementer til pladen.

Chemical Chords rummer sange, der hver især har en titel. Når man sætter titlerne op i rækkefølge, ser det således ud:

1. Neon Beanbag
2. Three Women
3. One Finger Symphony
4. Chemical Chords
5. The Ecstatic Static
6. Valley Hi!
7. Silver Sands
8. Pop Molecule (Molecular Pop 1)
9. Self Portrait With “Electric Brain”
10. Nous Vous Demandons Pardon
11. Cellulose Sunshine
12. Fractal Dream of a Thing
13. Daisy Click Clack
14. Vortical Phonotheque

Leave a Reply