Nyheder

The Twilight Sad udgiver minialbum

Her på adressen var vi ikke voldsomt hurtige til at fange hypen, men da først skotske The Twilight Sad var kommet ind på lystavlen hos os, hyldede vi dem behørigt (og gjorde det igen). Debutalbummet Fourteen Autumns and Fifteen Winters åbnede øjne, ører og døre på begge sider af Atlanten, og mens vi venter på et nyt album fra kvartetten, serverer de nu lidt af en godbid.

9. juni udsender de nemlig minialbummet Here, It Never Snowed. Afterwards It Did, hvor de har genindspillet fire af numrene fra debutpladen. Derudover byder udgivelsen på en coverversion af Daniel Johnston-sangen “Some Things Last a Long Time” og på et helt nyt nummer, titelsangen.

Ifølge pressematerialet byder genindspilningerne bl.a. på anderledes instrumentering, så bandet f.eks. eksperimenterer med orgel, violin og diverse droner. Tracklisten er som følger:

1. And She Would Darken the Memory
2. Cold Days From The Birdhouse
3. Here, It Never Snowed. Afterwards It Did.
4. Mapped by What Surrounded Them
5. Walking for Two Hours
6. Some Things Last a Long Time

Leave a Reply