Nyheder

I Botanisk Have med Alina Simone

Den ukrainskfødte singer/songwriter optræder i København og Holstebro – og giver sommerkoncert i Botanisk Have i Århus.

Alina Simone og hendes ukrainske familie har boet i USA siden hendes far måtte flygte fra KGB i 70’erne. Siden da er Alina Simone blevet påvirket af lige dele russisk musiktradtion og amerikansk collegerock. Blandingen er fyldt med både sjæl, charme og tristesse, og sidste år udgav hun sit debutalbum Placelessness.

På søndag den 25. maj kan Alina Simone opleves live i Global i København. Og mandag den 26. maj præsenterer LJUD en speciel koncert med hende i Botanisk Have i Århus. Koncerten er gratis, og alle interesserede skal møde op ved indgangen til haven (ved Cereskrydset) kl. 16.45, og derfra finder selskabet et egnet sted i det grønne at holde koncert. Sidst med ikke mindst spiller Alina Simone også tirsdag den 27. i Kulturhuset i Holstebro.

Hør mere til Alina Simone her.

Leave a Reply