Nyheder

Nyt album fra Ratatat – Animal Collective remixer

Duoen Ratatats nye album LP3 udkommer d. 7. juli.

Albummet er – som titlen så smukt siger – bandets tredje, der følger 2006-albummet Classics. I modsætning til tidligere indspilningsprocesser har bandet denne gang færdiggjort pladen hurtigt og beskidt på få uger – førhen har det været en proces, der involverede flere måneders byggen op og bryden ned.

Bandet har desuden skiftet angrebsguitarerne ud med keyboard og ægte trommer erstatter de elektroniske. For at beholde dele af den dunkende stemning har Ratatat fået remixet en række numre fra albummet af YACHT, Zongamin, Copy, E*Rock og Animal Collective. Sidstnævnte har omfortolket nummeret “Mirando” til et technonummer på ti minutter.

Ratatat bor her.

Trackliste:
1. Shiller
2. Falcon Jab
3. Mi Viejo
4. Mirando
5. Flynn
6. Bird Priest
7. Shempi
8. Imperials
9. Dura
10. Brulee
11. Mumtaz Khan
12. Gipsy Threat
13. Black Heroes

Leave a Reply