Nyheder

The Radio Dept. og den trojanske hest

Det svenske indieband har netop udgivet ny single som forløber til albummet i september.

“œFreddie and the Trojan Horse” er titlen på den nye single fra svenske The Radio Dept. Bandets pladeselskab Labrador Records har lagt nummeret ud som gratis download som en forsmag på det kommende album fra bandet.

Den 10. september udgiver The Radio Dept. nemlig opfølgeren til det roste album Pet Grief fra 2006. Albummet får titlen Clinging to a Scheme og skulle ifølge Labrador Records være inspireret af blandt andet minimalistisk post-punkt, krautrock og ambient noise. Tak for kaffe, Radioavdeling. Indtil da må man hygge sig med Freddie og den trojanske hest og forsøge at finde ud af hvad sangen handler om. Det skulle efter sigende være noget med den svenske regering”¦

The Radio Dept. spiller i øvrigt på årets SPOT Festival i Århus.

Leave a Reply