Nyheder

Efterklang dater RadioUnderholdningsOrkesteret

Sidste år udsendte danske Efterklang det fine album Parades, som Undertoners anmelder betegnede som både “sublimt” og “højstemt”. Til september er der store chancer for, at det sidstnævnte bliver endnu mere sandt.

26. september spiller Efterklang nemlig et helt eksklusivt show i et studie i DR Byen. I forvejen er der temmelig mange på scenen under bandets koncerter, men denne fredag overgår de sig selv. Showet er nemlig et samarbejde mellem Efterklang og DR RadioUnderholdningsOrkestret.

Således er det altså omkring 60 mennesker, der bliver involveret i aftenens formål: at genopføre hele Parades, som i aftenens anledning er blevet omarrangeret af RadioUnderholdningsOrkestrets dirigent, Karsten Fundal.

Ifølge DR bliver billetterne til koncerten solgt via Billetnet.dk, men indtil videre er arrangementet ikke til at finde ad den vej.

Leave a Reply