Nyheder

Neil Halstead udgiver nyt soloalbum

Vi kan godt lide gode nyheder. Vi har også en sød tand for mysterier. Når vi kan få begge dele på én gang, bliver vi helt ekstatiske.

Redaktionen har således været helt rødglødende af begejstring hele dagen – takket være Neil Halstead, tidligere forsanger i shoegazerlegendebandet Slowdive og nuværende ditto i Mojave 3. Den gode nyhed er, at Halstead d. 29. juli udgiver en ny soloplade ved navn Oh! Mighty Engine, hvorfra et af numrene kan hentes her takket være Stereogum.

Den nye plade er Halsteads første album på egen hånd siden 2001-udgivelsen Sleeping on Roads. Den plade udkom på det navnkundige label 4AD, og nu nærmer vi os mysteriet. Halstead har nemlig skiftet pladeselskab. Og hvordan i al verden er en førhen så indadvendt skokigger som Neil Halstead dog endt på Brushfire Records, et selskab drevet af surfer-fyren Jack Johnson?

Det kan vi få lang tid til at gå med at spekulere over. Vi venter dog lige præcis længe nok med at falde i staver igen til at kunne nå at videreformidle tracklisten til Oh! Mighty Engine:

1. Oh Mighty Engine
2. Elevenses
3. Little Twig
4. Witless or Wise
5. Paint a Face
6. Always the Good
7. No Mercy for the Muse
8. Sometimes the Wheels
9. Queen Bee
10. Spinning for Spoonie
11. A Gentle Heart
12. Baby I Grew You a Beard

Leave a Reply