Nyheder

The Sea and Cake allerede klar med nyt album

Der er kun gået lige godt et år, siden Undertoner vendte tommelfingeren opad i vores bedømmelse af Chicago-gruppen The Sea and Cakes syvende album, Everybody. I dette årtusinde har gruppen gerne brugt et par år eller mere på nye plader, men efter 2007-albummet har det åbenbart kriblet mere end almindeligt kraftigt i fingrene hos Sam Prekop og co.

I hvert fald kan de allerede 21. oktober præsentere Car Alarm. På Everybody var der skruet ned for tidligere tiders bossanova-præg, men hvor det nye album peger hen, er der intet nyt om indtil videre. Så det lader vi være med at spå om. Tracklisten skulle til gengæld se således ud:

1. Aerial
2. A Fuller Moon
3. On a Letter
4. CMS Sequence
5. Car Alarm
6. Weekend
7. New Schools
8. Window Sills
9. Down in the City
10. Pages
11. The Staircase
12. Mirrors

Leave a Reply