Nyheder

Undertoner holder sommerferie

Vi ønsker glædelig sommer.

Kenya eller Kjellerup, Lima eller Lund – eksotiske rejsemål er der nok af, og i disse uger er der tid til at sætte kursen mod dem. Man kan selvfølgelig også blive herhjemme og læse bøger, høre tweepop, se Tour de France eller lytte til gamle Gramsespektrum-udsendelser.

Det korte af det lange er, at også vi her på redaktionen synes, at sommerferie er en god ting. Det tager vi nu konsekvensen af og sender Undertoner i sommerdvale. Det betyder, at vi i den resterende del af juli blot lægger et par nye anmeldelser på siden hver femte-sjette dag.

Når vi så kommer ind i august, vender vi tilbage til den vanlige rytme – og begynder at bane vejen for, at der kommer til at ske nye, spændende ting i løbet af efteråret. Mere om det senere.

Leave a Reply