Nyheder

Trailerpark Festival føjer nye navne til plakaten

Skrevet af Mia Ravn Bach

Tarangana Pyjarama, Kim Hjorthøy, Forest & Crispian og Isolée er føjet til Trailerpark Festivals program.

Man må sige, at crewet bag Trailerpark virkelig formår at have fingeren på pulsen, hvad angår booking af interessante kunstnere til dette års festival. Det er ikke længe siden, at de to pladeaktuelle danske navne Messy Shelters og Our Broken Garden kom på plakaten, og nu er Trailerpark så igen klar med annonceringen af endnu en stærk omgang dansk og udenlandsk musik..

Et af de nye danske navne på programmet er de elektro-houseinspirerede Taragana Pyjarama (tidligere Eim Ick), som allerede nu på mandag smider en  selvbetitlet debut-ep på gaden. Herudover kommer den norske multikunster og elektrofyr Kim Hjorthøy, de glade poprockede svenskere fra Forest & Crispian samt tysk elektro-minimalisme i form af kunsteren Isolée.

Trailerpark Festival løber af stablen  28-31. juli og foregår omkring skatehallen ved Enghave Station i København. Tjek Trailerparks egen hjemmeside for at se det foreløbige program.

Leave a Reply