Artikler

Undertoners forårskompilation

Aftenerne bliver længere, det bliver lysere, og det bliver varmere – der er ingen tvivl om, at selvom det regner ind imellem, så har foråret ramt Danmark. Undertoner har af internettets gratis mp3’er sammensat soundtracket til dit forår…Foråret kommer langsomt snigende. Først med marts, som egentlig mere føles som en vintermåned end som en forårsmåned. April er oftest den måned, hvor solen for alvor kigger frem, alle smider tøjet og nyder varmen – for derefter at blive forkølede og få halsbetændelse. Den første bid af foråret er lumsk, men efterhånden som ugerne går, fortrænger varmen og solskinnet de grå skyer, og maj er tit en lun måned med den første følelse af sommer.

Forår er en årstid, som ofte er præget af en rus og ubeskrivelig glæde ved at solen mærkes mere – aftenerne bliver lange og lyse, og – kliché eller ej – så kan man nærmest mærke hormonerne suse rundt i kroppen.

Internettet er fyldt med gratis og lovlige musikfiler, og Undertoner har sammensat en kompilation, som forsøger at favne både musikalsk og følelsesmæssigt bredt. Her er både amerikansk indierock til glædesrusen, eftertænksom fransk avantpop og engelsk dansepop til festlige stunder. Kompilationen er sammensat af både større og mindre navne, og udover at bringe dig sikkert gennem foråret kan den forhåbentlig også guide dig til nye afkroge af musikken.

Godt forår!

1. Beulah – Waiting for Sunset
2. The Shins – Know Your Onion!
3. The Softies – Alaska
4, Mirah – Person Person
5. The Konki Duet – Imawa
6. Epic 45 – C.F. Tunnicliffe
7. Tilly and the Wall – Fell Down the Stairs
8. Nagisa Ni te – Anxiety
9. All Girls Summer Fun Band – Jason Lee
10. The Impossible Shapes – We Like It Wild
11. Lullatone – Wake Up Wake Up
12. The Shermans – Happy Being Lonely
13. Pipas – Hiding in the Park
14. Saint Etienne – Lose That Girl
15. Contriva – Shadows

Forsidecover:

Bagsidecover:

Samtlige filer er lovlige og befinder sig hos kunstnerne selv eller hos disses pladeselskab. Alle rettigheder forbliver hos kunstnerne og pladeselskaberne, og enhver udnyttelse i kommercielt øjemed er illegal.

Leave a Reply