Nyheder

Lyt til nyt Minus Story-album


Det amerikanske band Minus Story er signet til Jagjaguwar, og i disse år er det et yderst godt tegn. Selskabet har udsendt plader med blandt andet Okkervil River, Wilderness, Black Mountain og Odawas, og den 11. oktober kommer Minus Story´s andet album No Rest For Ghosts på gaden.

Allerede nu har du dog muligheden for at lytte til musikken, da bandet har valgt at streame hele pladen på sin hjemmeside. Rodet, men yderst, yderst forførende skønhed må være den umiddelbare betegnelse herfra, men lyt dog selv.

No Rest For Ghosts er Minus Story´s opfølger til debutalbummet The Captain is Dead, Let The Drum Corpse Dance fra 2004, og her er tracklisten til det (det nye altså):

1. I Was Hit
2. Knocking On Your Head
3. Ringing in the Dark
4. Hold On
5. Little Wet Head
6. Waking Up
7. Will I Be Fighting?
8. There is a Light
9. To the Ones You Haunted
10. In Our Hands

Leave a Reply