Nyheder

Remixplade på vej fra Death From Above 1979

Under årets Roskilde Festival beskrev Undertoners anmelder Death From Above 1979’s kompromisløse to-mands-punk som “et inferno i et meget lille lukket rum”.

22. november lukker canadierne imidlertid infernoet ud i et noget større rum, nemlig til det købelystne musikpublikum.

Om tre uger udkommer Romance Bloody Romance, der samler sammen på B-sider og remixes. Blandt remixerne er Erol Alkan, Queens of the Stone Age-frontmanden Josh Homme og Final Fantasy alias Owen Pallett, der spiller på strygere for Arcade Fire.

Romance Bloody Romance er efter sigende blot et forvarsel om et særdeles travlt år 2006 for den canadiske duo. I marts kommer der efter alt at dømme et nyt album fra Sebastien Grainger og Jesse F. Keeler, og i løbet af året dukker der yderligere to udgaver af samme album op.

Leave a Reply