Nyheder

Belle & Sebastian m.fl. laver indie til børnene

Find dit indre barn frem og lyt til børnesange fra bl.a. Belle & Sebastian, Flaming Lips, Franz Ferdinand og Four Tet.

Målgrupper er dynamiske størrelse, også når det gælder udgivelser af plader. Måske er teenagere-segmentet fuldt udnyttet, så man i pladebranchen søger nye græsgange? Midt i september kunne vi således berette om Baby Rock Records’ satsning på spædbørn – eller måske rettere deres forældre. Baby Rock laver vuggevise-versioner af alt fra Radiohead til Tool.

Nu er Belle & Sebastian bannerfører for musik rettet mod lidt ældre børn. Mick Cooke fra det skotske ensemble har nemlig stået for at lave en compilation for non-profit-organisationen Save the Children. Til lejligheden har han samlet navne som Flaming Lips, Franz Ferdinand, Four Tet, Snow Patrol, Divine Comedy og Jonathan Richman, som alle har skrevet en børnesang til formålet.

Pladen hedder Colours Are Brighter og udkommer via Rough Trade den 16. oktober. Men allerede nu kan du sniglytte til et lille udvalg af sangene. Det foregår på projektets MySpace-side, mens du på www.coloursarebrighter.com kan downloade Four Tets bidrag.

Alt overskud fra salget af Colours Are Brighter går til Save the Children.

Trackliste til Colours Are Brighter
1. Four Tet (featuring Princess Watermelon): Go Go Ninja Dinosaur
2. Rasputina: A Skeleton Bang
3. Franz Ferdinand: Jackie Jackson
4. Snow Patrol: I Am an Astronaut
5. The Divine Comedy: Three Cheers for Pooh, Cottleston Pie, Piglet Ho
6. The Kooks: The King & I
7. Half Man Half Biscuit: David Wainwright’s Feet
8. The Barcelona Pavilion: Tidy Up Tidy Up
9. Jonathan Richman: Out Dog Is Getting Older Now
10. Ivor Cutler Trio: Mud
11. The Flaming Lips: The Big Ol’ Bug Is the New Baby Now
12. Belle & Sebastian: The Monkeys Are Breaking out of the Zoo
13. Kathryn Williams: Night Baking

Leave a Reply