Nyheder

Jacob Faurholt & co. klar til kærlighed

Holidays on Fire snart klar med ny udgivelse og koncerter

Om Jacob Faurholt & Sweetie Pie Wilbur har været på nummerolog-besøg eller om de bare syntes, deres navn var lidt for kludret, vides ikke. Men sikkert er det, at bandet nu går under navnet Holidays on Fire. Lidt udskiftning er der også sket i rækkerne, og bandet består nu af Kasper Rønberg Schultz

(der før var den ene halvdel af Sweetie Pie Wilbur), Iris Marie Jakobsen, Asger Christensen – og selvfølgelig Jacob Faurholt

Indspilningerne til bandets kommende udspil er nu færdiggjort, og pladen mangler bare at blive mikset, før den forhåbentlig snart når ud til pladekøberne. Der er endnu ikke sat en dato på udgivelsen, men titlen bliver: Are you in the mood for love? Holidays on Fire byder, ikke ulig deres gamle alias, på skramlet folkpop med både sarte og legesyge elementer.

Desuden slipper Holidays On Fire deres “œdebut-koncert” i aften på Studenterhuset i Århus, og yderligere to forårskoncerter bliver det til senere: på Musikcaféen (i Huset i Magstræde) i København d. 1. marts, og d. 4. maj på Musikcaféen i Århus.

Leave a Reply