Nyheder

M83, Final Fantasy og Amy Millan hjælper ven

Hvis der er noget om frasen “vis mig dine venner, og jeg skal sige dig, hvem du er”, tør vi godt konkludere, at canadiske Antoine Bédard er noget ved musikken. Eller også er han bare verdensmester i den vigtigste olympiske disciplin i det 21. århundrede: netværk.

Uanset hvad flasher Bédard, der laver musik under navnet Montag, sine mange venner på tracklisten til sit nye album Going Places. M83, Amy Millan fra Stars, Brooklyn-trioen Au Revoir Simone og Final Fantasy er blandt de mange gæster, og hvis man ikke vidste bedre, skulle man tro, at Montag var indie-Canadas svar på Timbaland eller noget i den stil.

Så meget MTV-lir er der nu ikke over Bédards muntre electronica. Og så har Timbaland vist aldrig fået 70 mennesker fra 15 forskellige lande til at levere byggestenene til et titelnummer. Hør netop “Going Places” på Montags Myspace-side – og tjek den gæstespækkede trackliste:

1. I Have Sound (feat. M83)
2. Best Boy Electric
3. Mechanical Kids
4. Alice (feat. Ghislain Poirier)
5. 322 Water (feat. Ida Nilsen)
6. Softness, I Forgot Your Name (feat. Final Fantasy)
7. Safe in Sound (feat. Amy Millan)
8. Hi-5 au DJ
9. Hands Off, Creature! (feat. Leah Abramson)
10. > (Plus Grand Que) (feat. Victoria Legrand)
11. No One Else (feat. Au Revoir Simone)
12. Going Places

Leave a Reply