Nyheder

Seje rock'n'roll-mødre på dvd

Hvordan kombinerer man forældrerollen med det søde rock’n’roll-liv? Det spørgsmål forsøger en ny dokumentarfilm at svare på.

Filmen hedder Rock’N’Roll Mamas og er stadig i produktion. Men instruktør Jackie Weissman regner med, at filmen er færdig til september.

Filmen koncentrerer sig om mødre, der skal sørge for børnene, samtidig med de ikke vil give slip på deres kreative output – nemlig musikken. Filmens hovedpersoner er blandt andet Kristin Hersh og Corin Tucker.

Der er et klip fra filmen med interview med Tucker på Youtube, og traileren kan ses her (quicktime)

Som krølle på halen / historien kan vi fortælle, at der muligvis er solomateriale på vej fra Corin Tucker, der har en fortid i Sleater-Kinney. Til en solokoncert i Portland, Oregon spillede hun nemlig en række selvkomponerede numre.

Leave a Reply