Nyheder

Forma Nova varmer op i København

Anarkistisk klippe-klistre-electronica a la Goodiepal fra starten af årtusindet. Naivistisk synthpop af den helt, helt lofi slags. Violinisten fra Under Byen. Og en keyboard-fikseret kvartet med forbindelser til Murder og I Got You on Tape.

Næ, Fredericia-festivalen Forma Nova er ikke kede af at lade vidt forskellige udtryk kollidere – og det kommer klart til udtryk, når man ser på listen over optrædende til det såkaldte forspil, som festivalen afholder i København lørdag d. 26. maj.

På spillestedet Global på Nørre Allé optræder nemlig så væsensforskellige kunstnere som Lamburg Tony, De Agtige, Nils Gröndahl i selskab med Oliver Hoiness fra Joy L og Skammens Vogn samt Harmony Boys.

Forspillet er en art forsmag på selve 2007-udgaven af Forma Nova-festivalen, der løbet af stablen fra d. 12. til d. 14. juli, og demonstrerer fint, hvor vidt programmet (atter en gang) spænder. Dog må det siges, at de store navne såsom Schneider TM, ISAN og Tarwater alle peger mod den elektroniske musik, men danske navne som As in Rebekka Maria og snart albumaktuelle Slaraffenland stritter i helt andre retninger.

Leave a Reply