Nyheder

Dinosaur Jr. i København til juli

“Gammel vin på gamle flasker. Men det smager stadig brandgodt.” Sådan lød det overordnede skulderklap fra Undertoners anmelder, da Dinosaur Jr. for et par måneder siden udsendte deres ottende album, Beyond.

Egentlig gik gruppen i opløsning i 1997, men i 2005 tog trioen på turné igen. Det gik så godt, at der altså endte med at komme et nyt album ud af det – og det fejrer Mascis, Barlow og Murph ved at tage på en ny stor turné. Ja, faktisk har de været i gang i flere uger nu, og rundrejsen bliver ved i flere måneder endnu.

I slutningen af juli er det Skandinaviens tur til at få besøg, hvilket betyder, at københavnerne søndag d. 29. juli får fornøjelsen af det, Vega kalder “en eksklusiv klubkoncert” med Dinosaur Jr. Det fremgår ikke, hvad der ligger i ordet ‘klubkoncert’, men uanset hvad går vi ud fra, at trioen har tænkt sig at spille støjrock af en særdeles habil slags.

Leave a Reply