Nyheder

Gravenhurst hylder Burroughs

For tre år siden dukkede navnet Gravenhurst pludselig op rundt om på internettet. Grunden var, at det ellers så elektroniske label Warp havde skrevet kontrakt med det temmelig ubeskrevne blad Nick Talbot.

Albummet Flashlight Seasons fik en pæn modtagelse rundt omkring, og året efter udkom Fires in Distant Buildings.

Nu er Talbot og hans to bandkolleger så klar med endnu et Warp-album. Det kommer til at hedde Western Lands – ligesom en af William S. Burroughs romaner – og udkommer til september. Men allerede nu kan man høre et af numrene, “Farewell Farewell”, der er et cover af et Fairport Convention-nummer. Coverudgaven tyder på, at Gravenhurst har drejet sig lidt længere over mod den støj, som Talbot flirtede meget med inden Gravenhurst-tiden. Lyt her.

Leave a Reply