Nyheder

Soloalbum fra Broken Social Scene-sanger

Som vi kunne rapportere for et halvt år siden, har Broken Social Scenes medlemmer travlt med alt andet end Broken Social Scene. Det soloalbum fra forsanger Kevin Drew, som dengang var ved at være parat, er nu færdiggjort, og vi kan blot vente på, at det bliver d. 18. september.

Den dag udsender Drew nemlig pladen, der har fået titlen Spirit If…. Den første smagsprøve, nummeret “Tbtf”, kan hentes hos Drews pladeselskab, Arts & Crafts.

Og netop “Tbtf” er et af tegnene på, at Drew glemte sine gode manerer, da han fandt på sangtitlerne til soloalbummet. For som omkvædet afslører, dækker forkortelsen over ordene »too beautiful to fuck.« Næ, den plade bliver nok ikke et hit i nogen bibelbælter – og “Gangbang Suicide” hjælper næppe på sagen. Hele tracklisten ser således ud:

1. Farewell to the Pressure Kids
2. Tbtf
3. F-ked Up Kid
4. Safety Bricks
5. Lucky Ones
6. Broke Me Up
7. Gangbang Suicide
8. Frightening Lives
9. Underneath the Skin
10. Big Love
11. Back Out on the…
12. Aging Faces / Losing Places
13. Bodhi Sappy Weekend
14. When It Begins

Leave a Reply