Nyheder

Nyt på vej fra Broken Social Scene-medlemmer

Vi er vist aldrig rigtig krøbet til korset for at erkende, at vi tog fejl i sommer, da vi skrev, at Broken Social Scene var fortid. Men det var altså en lige vel frisk stramning af nogle temmelig tvetydige udmeldinger fra frontmanden Kevin Drew.

Derfor lover vi, at der ikke er andre stramninger i denne nyhed end dem, som Kevin Drew selv har foretaget. Nu har han nemlig været leveringsdygtig, hvad angår nyt om Broken Social Scene-medlemmernes aktiviteter i den kommende tid.

Til chartattack.com forklarer Drew, at han selv har en næsten færdiggjort soloplade på vej. Kernemedlemmet Andrew Whitemans sideprojekt Apostle of Hustle er klar med et album, som det forlyder, at vi får glæde af i løbet af den kommende vinter.

Mere præcist kan det siges, at Do Make Say Think udgiver album nr. fem d. 20. februar. Som altid kommer den på Constellation Records – og så ved vi ikke rigtig mere om den plade.

Til gengæld afviser Kevin Drew, at der skulle være hold i hans bandkollega Brendan Cannings antydninger af, at Broken Social Scene i løbet af 2007 vil udgive numre, der blev til overs under arbejdet med den selvbetitlede plade fra sidste år.

Leave a Reply