Nyheder

Causa Sui – nu uden vokal

Hvis du vil have din syrerock fra Albanis hjemby, bliver det fremover uden forsanger.

De odenseanske rockere fra Causa Sui har stoppet samarbejdet med forsanger Kasper Markus. Det oplyser bandet på deres MySpace-side.

Kasper Markus i aktion ved Spot Festival 2006

Der har været særdeles delte meninger om Markus’ vokalbidrag i de danske medier, men her hos Undertoner har han høstet roser hele vejen igennem.
“Markus’ beskidte og rå vokal er et perfekt match til de instrumentale udfoldelser fra Jonas Munk (alias Manual), Jakob Skøtt (alias Syntaks) og Jess Kahr,” skrev vi om stemmen på den selvbetitlede debutplade, og vi var endnu mere begejstrede, da Free Ride udkom tidligere i år.

På MySpace skriver Causa Sui om skilsmissen:
“Det har været nødvendigt for at genopdage den ligefremme og grænseløse glæde ved at lave musik sammen, for vores ambition om at gå endnu længere kunstnerisk og for at udvikle os som band,” lyder det.

Ifølge ovenstående meddelelse er bandet allerede i gang med at indspille nye numre, men endnu er det uvist, hvor lang tid der går, før andre end de nærmeste naboer til bandets øvelokale får det at høre.

Leave a Reply