Nyheder

Gratis Panda Bear-dvd ikke gratis mere

Det lille DIY-projekt Eattapes havde ikke regnet med, at Panda Bear var SÅ populær. Så nu er den gratis dvd ikke gratis mere.

Mike fra Eattapes har fulgt med Panda Bear på tour efter udgivelsen af hans Person Pitch og optaget hans koncerter i Baltimore, Philadelphia og New York. Derefter er materialet blevet klippet sammen, og ideen var, at man kunne få dvd’en gratis eller donere et lille beløb og få dvd’en plus en dvd med ekstraoptagelser.

Men projektet har været overvældende populært, og over 1500 personer har bestilt den gratis dvd, der derfor nu ikke er gratis mere. For Mike kunne simpelthen ikke få råd til at sende 1500 dvd’er ud til folk fra hele verden.

Dvd’en koster nu $7 for den skrabede udgave og $10 for dvd’en med bonusmateriale. Da Mikes oprindelige ide var at give dvd’en væk, vil han senere lægge den op på bittorrent, så man kan downloade den.

Bestil dvd’en hos Eattapes

Leave a Reply