Nyheder

Olesen-Olesen har fået nok af hinanden

Som vi kunne rapportere tilbage i december, har Peter og Henrik Olesen været i studiet hver for sig for at lave et nyt Olesen-Olesen-dobbeltalbum. Arbejdstitlen Kain og Abel har ikke ændret sig, og pladen er klar til at komme ud på butikshylderne og hjem i de små stuer d. 1. oktober.

De to brødre har optaget hver sin plade, og under arbejdet har de fundet ud af, at det er på tide at lægge søskendesamarbejdet i dvale. “Foreløbig må 25 år sammen siges at være nok,” siger de to i en pressemeddelelse, der sætter en tyk streg under, at de bestemt ikke har tænkt sig at forlade musikverdenen: “Vi har begge lyst til at prøve nyt, arbejde med andre sangskrivere, komponister og musikere, med andre genrer, former og konstellationer – og først og fremmest netop ikke arbejde sammen.”

Kain og Abel har de to taget forskud på glæderne ved at arbejde sammen med andre. På Henriks halvdel af pladen optræder gæster fra bl.a. Pluto, Mikael Simpsons band Sølvstorm og Under Byen, mens storebror har fået hjælpende hænder af folk fra Learning From Las Vegas og Larsen and Furious Jane.

duoens Myspace-side kan man høre et nummer fra hver af de to plader.

Leave a Reply