Nyheder

Nyt Joan As Police Woman-album i juni

Joan Wasser har haft besøg i studiet af et par prominente herrer under indspilningerne af sit andet soloalbum, To Survive. Dels har den tidligere Japan- og nuværende Nine Horses-forsanger David Sylvian lagt stemme til åbningsnummeret “Honor Wishes” – dels er afslutningsnummeret, “To America”, en duet med Rufus Wainwright.

Joan Wasser udgav sit første soloalbum under navnet Joan As Police Woman for to år siden, og Real Life fik mange ører til at spidses. Godt nok ville musikjournalisterne hellere have hende til at fortælle om vennen Antony eller – endnu bedre – om hendes afdøde kæreste Jeff Buckley, men der blev også plads til opmærksomhed genereret af musikken selv.

Det bliver der på ny mulighed for d. 9. juni, hvor Wasser altså udgiver To Survive. Tracklisten ser således ud:

1. Honor Wishes
2. Holiday
3. To Be Loved
4. To Be Lonely
5. Magpies
6. Start of My Heart
7. Hard White Wall
8. Furious
9. To Survive
10. To America

Og yes, førstesinglen “To Be Loved” kan høres på Joan As Police Womans MySpace-side.

Leave a Reply