Nyheder

Hør nyt Mogwai-nummer

Vi har jo flere gange kunnet rapportere, at der er et nyt album på vej fra Mogwai. Det er der stadig hold i, og for nylig forlød det, at indspilningerne var et afsluttet kapitel. Nu har kvintetten lettet lidt på låget, så vi kan komme til at høre, hvad der er foregået i studiet.

Sammen med det seneste nummer af magasinet Plan B fik læserne en cd med bidrag fra bl.a. Mogwai. Det nummer hedder “Dracula Family” og ligger nu på skotternes Myspace-side.

Nummeret, der efter alt at dømme ikke kommer med på den nye plade – og i hvert fald ikke kommer med på den ep, som Mogwais egen hjemmeside er på vej (og, følgeslutter vi, må være planlagt til at udkomme før fuldlængdealbummet) – er en ganske opløftende sag; det er i hvert fald ganske sjældent, at de skarptungede Glasgow-gutter er kommet af sted med at skrive en så forårsklingende sag.

Leave a Reply