Nyheder

Autechre udgiver 13 bonusnumre

Selv om electronicaduoen Autechres plader har det med at blive bedre, når de har fået nogle måneder (evt. år) på bagen, holder vi indtil videre fast i, at deres nyeste opus, Quaristice, var for langt – og det samme gjaldt afstandene mellem snapsene.

Ikke desto mindre tager vi hatten af for, at Autechre har besluttet sig for at udgive 13 nye versioner af numre fra albummet – i alt ikke mindre end 140 minutters musik samlet på en digital udgivelse ved navn Quaristice.Quadrange.ep.ae.

140 minutter lyder af voldsomt meget, men medmindre Warp Records’ webshop Bleep.com, der starter salget mandag d. 19. maj, har lavet en slå- eller regnefejl, kunne noget tyde på, at de 13 bonusversioner stikker i en noget anden retning end Quaristice. Her lå gennemsnitslængden af numrene i al fald under de fire minutter, mens samme tal på … Quadrange.ep.ae øjensynligt ligger over 10.

Et stk. yderst lyrisk trackliste:

The Plc ccc
Perlence range 7
Perlence Suns
90101-51-6
9013-2
Tkakanren
90101-51-19
Perlence subrange 3
chenc9-1dub
9010171-121
Perlence losid 2
notwotwo
Perlence subrange 6-36

Leave a Reply