Nyheder

Mogwai-føljeton slutter: ep og album parat

Vi erkender, at det er ved at tage overhånd med alle de nyheder om Mogwai. Det er i hvert fald kun få dage siden, vi sidst beskæftigede os med de støjende Celtic-fans og deres forestående koncert i Roskilde.

Men der var løse ender i den nyhed. For vi kunne stadig ikke give et svar på, hvornår gruppens sjette fuldlængdealbum udkommer, og vi vidste heller ikke helt, hvad status var mht. den gæsteoptræden fra Roky Erickson, som vi og snart alle andre på internettet har fablet om siden sidste sommer.

Nu kan vi imidlertid få skabt klarhed: Album nr. seks har fået titlen The Hawk Is Howling, og det udkommer mandag d. 22. september. Uden Roky Erickson.

Psychrocklegenden dukker nemlig op på ep’en Batcat, som udkommer to uger inden albummet. Mere præcist gæster han udgivelsens tredje og sidste nummer med titlen “Devil Rides”. Her på redaktionen er vi nu mere optagede af navnet på den midterste sang på ep’en, nemlig “Stupid Prick Gets Chased by the Police and Loses His Slut Girlfriend”. Stakkels stupid prick.

Så er der vist ikke flere nyheder at skrive om Mogwai det næste halve år. Eller hov, tracklisten til The Hawk Is Howling er endnu ikke offentliggjort, så…

Leave a Reply