Nyheder

Rumpistol klar med album nr. tre

Det er så småt ved at være tre år siden, at vi roste Rumpistols andet album, Mere rum, og pointerede, at han var “værd at holde et vågent øje med fremover”. Nu kan øjet godt vågne helt.

20. oktober udsender Jens Berents Christiansen nemlig sit næste fuldlængdealbum, Dynamo. Et album, der i højere grad end forgængerne byder på en sammensmeltning af elektroniske virkemidler og mere traditionelle instrumenter, men ikke efterlader nogen tvivl om, at Rumpistol har rødder i electronicaen. Basgangene tyder i al fald på, at han har hørt en dubstepplade eller to.

Dynamo udkommer på Christiansens eget selskab, Rump Recordings, der indtil videre har leveret en glimrende præstation i 2008. Først var der Snöleoparden-debuten, og for et par måneder siden kom så Svartbag-albummet. De Rumpistol-numre, der skal forsøge at holde samme høje niveau, hedder:

1. Transit
2. Mobile
3. Refleksion
4. Beito
5. Rehux
6. Analog
7. Kocmoc
8. Dynamo

Leave a Reply