Nyheder

Someone Still Loves You Boris Yeltsin spiller i København

Mens vi fortsat venter på, at unge energiske rockmusikere benytter bandnavne som We Miss You Aleksander KwaÅ›niewski, I Love You But I’ve Chosen Gyula Horn og Godspeed You! Leonid Kravchuk, må vi glæde os over, at denne statsleder bliver husket.

Det gør amerikanske Someone Still Loves You Boris Yeltsin i hvert fald, hvad de kan for at sikre. Derudover har de et udtalt talent for at skrive catchy indiepopsange, hvilket de senest har bevist på albummet Pershing.

Oktober er som bekendt den tid på året, hvor man savner postkommunistiske statsoverhoveder mest, så derfor er det os en glæde at kunne bringe gode nyheder. Onsdag d. 8. oktober spiller Someone Still Loves You Boris Yeltsin nemlig på Din Nye Ven i København, og ud over at få slukket lidt af tørsten efter østeuropæiske navne leverer de formentlig en ordentlig skudefuld pop af den art, der kan lyse op på en dunkel efterårsaften.

Leave a Reply