Nyheder

Blendstrup anmelder for Undertoner

Jens Blendstrup har taget sig tiden til at anmelde for Undertoner

Jens Blendstrup i et mavesurt, anmelderkritisk øjeblik. Foto: Martin Budtz.

Det er en stor ære og fornøjelse at kunne præsentere Jens Blendstrup som gæsteskribent her på Undertoner. Ikke mindst fordi vi beundrer hans evne til at være uforudsigelig og skrive i et fikspunkt mellem det smukke og vanvittige, også kaldet det smukt vanvittige eller det vanvittigt smukke.

Jens Blendstrups meritter inden for novelle- og romangenren favner vi(l)dt, bl.a. har han skrevet de fabelagtige værker “Mennesker i en mistbænk” (1994), “Laterna vagina” (2000), “Gud taler ud” (2004) og “Pludselig flæben” (2007), ligesom han er propagandaminister for tidsskriftet Øverste Kirurgiske, hvis sproglige eksperimentarium kan besøges og udforskes her.

For nærværende er Jens Blendstrup også aktiv med Frodegruppen 40, hvor hans lyrik ledsages af forskellige musikgenrer. Det er altså en travl mand, vi har med at gøre, og derfor er det ekstra fantastisk, at Jens har lyst til at afsætte noget af sin sparsomme tid til at dele sine skriverier med Undertoner-læserne.

Vi glæder os til at se, hvad Jens Blendstrup kan drive det til i anmeldergenren, og vi synes, at hans første anmeldelse er ganske god. Du kan læse anmeldelsen af moi Caprice: We Had Faces Then her.

Leave a Reply